070-320 22 04

www.mittskafferi.se

Köpvillkor


I Mitt Skafferis webbutik är det enkelt att handla. Vi erbjuder förmånliga fraktvillkor och snabb leverans och du kan handla när det passar dig.
 
Information om produktinformation
Vi reserverar sig för eventuella tryckfel på denna webbsida samt slutförsäljning av produkter. Vi garanterar inte att bilderna återger produkternas exakta utseende då en viss färgskillnad kan förekomma beroende på bildskärm, fotokvalitet samt upplösning. Vi försöker dock att på bästa sätt exponera dem så korrekt som möjligt. Vi besvarar gärna era frågor beträffande användningsområden och övriga frågor.

Priser
Priserna är inkl. mervärdesskatt, 12 % livsmedel och 25 % övrigt.
 
Betalning
Förskottsbetalning med swish: 123 049 82 53 eller bankgiro: 5872-4428 

Frakt och leverans
Leverans sker med DHL Vår ambition är att packa och skicka varorna inom en vecka. Fraktkostnad tillkommer med 69 kr.  OBS! Viktigt att ni kontrollera att ni får rätt antal kollin.
 
Skador vid leverans.
Alla varor som skickas är kontrollerade av oss. Är paketet skadat vid leverans så skall du reklamera direkt till chauffören och kontakta även Ulla. Ta gärna bilder och skicka till Mitt skafferi omgående. Släng inget trasigt gods förrän reklamationen är godkänd.
 
Information om ångerrätt
Vid nyttjande av ångerrätten återbetalas hela summan förutom returfrakten. Produkten skall vara i säljbart skick, obruten plombering och oskadad ytterförpackning. Ångerrätten gäller ej för vara specialbeställd eller specialtillverkad för dig som kund. 

Information om reklamation
Meddela varför du inte godtar varan samt ange på vilket sätt varan är fel till: info@mittskafferi.se eller telefon 070-320 22 04.  När du har meddelat oss så skickar vi en förbetald retur fraktsedel och anvisningar till dig. Meddela alltid eventuell reklamation omgående efter mottagna varor.  Varan skall returneras med originalförpackning och i väsentligen oförändrat skick.

Information om GDPR
Vi sparar dina kunduppgifter för att fullfölja din beställning. Adresser kan användas för utskick av produktinformation men säljs inte vidare till tredje part. Vi följer GDPR lagen. Du kan alltid begära rättelse, utdrag samt att vi tar bort dina uppgifter från vårt register. Komplett information kan maila eller skickas som brev.

Information om Force Major
Vi accepterar inget ansvar för förseningar/fel till följd av omständigheter utanför företagets rådande såsom arbetskonflikt, eldsvåda, krig, myndighetsbeslut, förminskad eller utebliven leverans från leverantör. Vidare tas inget ansvar för eventuella förändringar på produkter/produktegenskaper som ändrats av respektive leverantör och andra faktorer utanför vår kontroll. Företaget ansvarar heller aldrig för direkt eller indirekt skada/förlust som kan uppstå för kund.

Har du några frågor gällande dessa villkor är du välkommen att kontakta oss på info@mittskafferi.se
eller ring Ulla 070-320 22 04
 

Mitt Skafferi
Ulla Lahti

E-post:
info@mittskafferi.se

Telefon:
070 320 22 04