070-320 22 04

www.mittskafferi.se

Smaker från naturens skafferi.

Mitt Skafferis produktionskök och gårdsbutik ligger på Alnö, norr om Sundsvall, i en lantlig och naturskön miljö. Råvarorna kommer medstadels från närområdet och förädlas på ett hanverksmässigt sätt i mindre satser för att behålla den goda naturliga smaken. Inga konserveringsmedel är tillsatta.  I sortimentet finns bland annat marmelader av t ex. morot och svartvinbär, hjortronsylt, saft av t ex. rabarber och svartvinbär, prisbelönta glöggsorter gjorda av blåbär, lingon och svartavinbär, mat & grill såser, äppelmust, bär & fröströssel och salt smaksatt med bär och örter. Experimentlust och intresse för bra mathantverk gör att sortimentet utökas och förändras efter årstiderna. Sortimentet finns också i butiken Made in medelpad Trädgårdsgatan 18 i Sundsvall.

Åk till oss: Från Sundsvall, ta E4:an norrut, sväng av mot Alnö. På Alnö kör ni rakt fram i rondellen och följer skyltning mot Stornäset.
Öppet 2018 20/6-15/8 onsdagar 11-17. Övriga dagar ring för att vara säker
 
Välkommen till en vacker vulkanö med en storslagen natur och Mitt Skafferis gårdsbutik med spännande smaker från naturens skafferi. 
Ulla Lahti